Alles over uw huurruimte | Naber Vastgoedbeheer

Huurt u bij Naber Vastgoedbeheer, dan bent u ervan verzekerd dat u altijd antwoord krijgt op al uw vragen. We staan voor u klaar met persoonlijk contact. We verhelpen storingen en reparaties binnen no-time. Alles zodat u zo prettig mogelijk woont of werkt.

Altijd in contact via het huurdersportaal

Bij Naber Vastgoedbeheer bent u geen nummer. We kennen de mensen achter de adresregel. Wanneer u een probleem heeft, er een storing optreedt of reparatie nodig is, bent u dus ook geen nummertje. Tijdens kantooruren spreekt u ons direct. Neemt u contact met ons op, dan staan we direct klaar.

We zijn 24/7 bereikbaar via het huurdersportaal. Hierin kunt u meldingen maken van problemen in of rondom het pand. Is er buiten kantoortijden sprake van spoed? Dan wordt u alsnog direct geholpen. Meld het probleem via het mobiele nummer op het huurdersportaal. Fijn huren betekent zorgeloos huren. Dat geldt ook als wij niet op kantoor zijn.

Zijn er kleine zaken in het pand zoals bijvoorbeeld een kapotte lamp of een losse deur? Die kunt u met gemak zelf oplossen. Daarvoor hoeft u niet op ons te wachten. Wilt u grotere veranderingen in het pand doen waardoor de originele staat wordt aangetast? Dan moet u dit wel melden in het huurdersportaal. Wij leggen het voor aan de verhuurder en komen bij u terug.

Huur opzeggen

Misschien bent u inmiddels toe aan het volgende huurpand, of heeft u uw droom pand elders gevonden. Om uw huidige huur op te zeggen, stuurt u een aangetekende brief of mail met leesbevestiging naar ons. We komen langs voor een eindinspectie en kijken of de ruimte in de originele staat is teruggebracht.

Het is uw verantwoordelijkheid de ruimte leeg en in goede staat op te leveren. Dat betekent dat er is schoongemaakt en eventuele schade is gerepareerd. Toegangsmiddelen overhandig je aan Naber Vastgoedbeheer tijdens de eindinspectie.

Persoonlijk

Maatwerk op basis van uw
persoonlijke wensen.

Transparant

Korte lijnen en direct contact.

Tijdbesparend

U weet hoe het ervoor staat,
voor u erom vraagt.

Regel alle zaken rondom uw huurpand makkelijk en snel.