DePLINT Tilburg

Veemarktstraat 34-36, 5038 CV Tilburg
  • ca. 1352m2
  • 2015
  • Deels beschikbaar

In beheer sinds

Februari 2017

Functionaliteit

Bedrijfsverzamelgebouw

Management

Administratief, Financieel, Commercieel
Beschrijving

Bedrijfsverzamelgebouw DePLINT staat midden in het hartje van Tilburg. Dit creatieve gebouw van steen, staal en glas staat naast het bekende poppodium 013 en beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de achterliggende Tivoli parkeergarage. De gemeenschappelijke ruimtes beschikken over alle denkbare voorzieningen. Hier maken organisaties snel sociaal contact en komen samenwerkingen tot leven! Aan het eind van de week komen organisaties graag samen voor een vrijdagmiddag borrel en een mooie zomerdag borrelt men ook graag op de gemeenschappelijke daktuin van het gebouw. Organisaties die zich hier huisvesten bestaan uit vrijdenkers, ontwerpers, uitvinders, cross-over slimmeriken en andere inventieve types! DePLINT staat voor nuttig, innovatie, maatschappelijk relevant en biedt bedrijfshuisvesting tegen scherpe huurtarieven.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden in huisvesting van uw organisatie? Stuur een korte motivatie naar verhuur@naber.nl, u ontvangt per mail de recente mogelijkheden.

Parkeren

Vanuit de Spoorlaan bereikt u parkeergrage Tivoli aan de achterzijde van het gebouw. Huurders en/of bewoners beschikken hier over een parkeerplaats. Bezoekers kunnen in parkeergarage Tivoli of in de directe omgeving betaald parkeren.

Huurprijs

Huurprijs op aanvraag

Servicekosten

Een voorschot op basis van nacalculatie per m2 per jaar exclusief BTW voor de leveringen en diensten.

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen, inclusief de servicekosten en BTW.

Oplevering

Per direct beschikbaar.

Huurtermijn

Termijn in overleg.