Zorgeloos verhuren | Naber Vastgoedbeheer

Het pand verhuren, leegstand voorkomen, reparaties uitvoeren en huurders tevreden houden. Naber Vastgoedbeheer neemt alles uit handen. We selecteren betrouwbare huurders, onderhouden contact met hen en regelen alle randzaken. U heeft nauwelijks nog omkijken naar uw onroerend goed. Schakel Naber Vastgoedbeheer in voor zorgeloos verhuren.

Uw vastgoed in de schijnwerpers

Het liefst ziet u uw panden of woningen gevuld met betrouwbare, fijne huurders. Staat uw vastgoed niet in de spotlight, dan loopt de potentiële huurder er zo voorbij. Daarom zet Naber Vastgoedbeheer uw vastgoed in de schijnwerpers. We creëren pakkende, opvallende verhuuradvertenties en zetten vol in op marketing. Geen huurder in Tilburg die niet van uw pand gehoord heeft.

Naber Vastgoedbeheer:

  • Brengt een huuradvies uit en doet de huurprijsberekeningen
  • Plaatst verhuuradvertenties en regelt de marketing
  • Heeft een ruim netwerk met organisch bereik
  • Heeft een groot online bereik via Funda en social media
  • Doet een uitgebreide screening van potentiële huurders
  • Stelt de huurcontracten op
  • Maakt de tekenafspraak

Netjes, nauwkeurig, no-nonsens, Naber

Persoonlijk en nuchter. Nauwkeurig en no-nonsens. Professioneel en warm. Naber Vastgoedbeheer onderscheidt zich in de aanpak. Richting u als verhuurder en naar huurders. We stellen een degelijk werving-, toetsing- en selectietraject op voor huurders. Nemen de tijd voor de huurovereenkomst en lopen deze uitgebreid door met de huurder tijdens de tekenafspraak.

Als verhuurder betrekken we u bij al deze stappen als u dat wenst. Of we werken nauwkeurig en autonoom als u dat wilt. Onze werkwijze stemmen we af op de verhuurder. Bij Naber Vastgoedbeheer krijgt u geen standaard aanpak, maar maatwerk service.

Persoonlijk

Maatwerk op basis van uw
persoonlijke wensen.

Transparant

Korte lijnen en direct contact.

Tijdbesparend

U weet hoe het ervoor staat,
voor u erom vraagt.

Schakel Naber Vastgoedbeheer vandaag nog in voor uw onroerend goed.

Neem contact op