Forza

Tijvoortsebaan 8B t/m Y, 5051 HJ Goirle
  • ca. 185m2
  • 2010
  • Beschikbaar

In beheer sinds

Juli 2017

Functionaliteit

Bedrijfsruimte

Management

Administratief, Financieel, Commercieel
Beschrijving

Op bedrijventerrein Tijvoort te Goirle treft u een representatief nieuwbouwproject uit 2010 van totaal 25 bedrijfsunits. Vestigt u zich in FORZA Goirle, dan kiest u voor een kwalitatief hoogstaand bedrijfspand, gelegen op een knooppunt van goede verbindingswegen.

Bij het ontwerp van het pand is veel aandacht besteed aan de uiteindelijke vorm. Die moest in eerste instantie ‘werkbaar’ zijn. Op de onderheide betonfundering is daarvoor in de bedrijfsruimte een monolithisch afgewerkte staalvezelvloer aangebracht, met een maximale vloerbelasting van 1.000 kg/m2. Hierop is een staalconstructie geplaatst, die onder de hoofdliggers een vrij hoogte heeft van ca. 6.00 meter. De ruimte is goed bereikbaar via een overheaddeur van ca. 4.00 x 4.00 meter.

De kantoorruimte is uitgevoerd in twee bouwlagen. De grote ramen en de vrije hoogte van 2.60 meter zorgen voor een lichte en ruime werkomgeving. Elk kantoor heeft betegelde pantry met aanrechtblad, spoelbak en kasten. Uiteraard is ook een toiletruimte aanwezig.

De directe verbinding met België (Via Poppel - Turnhout) en - via de A58 - met zowel de Randstad, Zuid-Nederland, als verder, zorgt voor een prima bereikbaarheid.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden in huisvesting van uw organisatie? Stuur een korte motivatie naar verhuur@naber.nl, u ontvangt per mail de recente huurmogelijkheden.

Parkeren

Vanaf de Tijvoortsebaan bereikt u het verhardt en verlicht buitenterrein van Forza Goirle. Het parkeerterrein is volledig af te sluiten en is ingericht voor het stallen van totaal 85 voertuigen. Huurders beschikken hier over toegewezen parkeerplaatsen.

Huurprijs

Huurprijs op aanvraag

Servicekosten

Niet van toepassing.

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen.

Oplevering

Per direct beschikbaar.

Huurtermijn

Termijn in overleg.