Ideaal huren | Naber Vastgoedbeheer

Een nieuwe, fijne woonruimte met authentieke details. Een appartement in de reuring van de stad of kantoorruimte met mogelijkheid voor groei. Naber vindt voor u de plek waar u naar zoekt. We werken dag in dag uit om u het nieuwste aanbod te tonen. En we zetten ons in om uw droomplek te vinden.

Een warm thuis

U voelt zich thuis in een strakke, moderne huurwoning midden in de stad. In een nieuwbouwpand waar het altijd bruist en leeft. Of misschien zoekt u eerder een thuis met karakter, waar originele details bewaard zijn gebleven, zoals de glas-in-lood accenten en de terrazzovloer. Wij luisteren naar uw wensen. Horen wat uw droomwoning is. En gaan vervolgens op zoek naar die perfecte plek.

Bedrijfspanden met allure

Uw bedrijfspand ademt de sfeer van de organisatie. Naast dat voldoende werkplekken en genoeg ontvangstruimte belangrijk zijn, moet het vooral goed voelen. Dat begrijpen wij als geen ander. Zo snappen wij ook dat locatie key is. Veel klanten ontvangen doet u het liefst op een centrale locatie. Een ander zit weer beter op zijn plek op een bedrijventerrein. Wij weten wat bij uw bedrijf past en zoeken er de perfecte locatie bij.

Naber Vastgoedbeheer staat voor:

  • Persoonlijk contact vanaf de eerste bezichtiging
  • Altijd één aanspreekpunt tijdens de huurperiode
  • Snel en vlot oplossen van storingen en reparaties door professionals
  • Altijd overzicht over uw huurzaken in het huurdersportaal

Blijf altijd op de hoogte van ons aanbod. Volg ons actief op onze social mediakanalen. Blijf onze pagina’s in de gaten houden. En trek ons regelmatig aan de mouw totdat de ideale woonruimte is gevonden.

Zo werkt het

Wilt u huren via Naber Vastgoedbeheer, dan brengen we u direct op de hoogte van onze huurvoorwaarde. Wanneer u een interessant huurpand ziet, schrijft u zich hiervoor in. Op dat moment ontvangt u van ons de huurvoorwaarde. Krijgen wij de huurvoorwaarde ingevuld terug, dan kunt u in aanmerking komen voor het pand. Als dat het geval is, nemen wij contact met u op voor een bezichtiging. Hoe het vervolg eruitziet, ligt aan uw werksituatie. De volgende opties zijn er:

U werkt in loondienst

Dan willen wij voordat we de huurovereenkomst afsluiten een kopie van uw legitimatie, een werkgeversverklaring en een kopie van de salarisstrook ontvangen. Gaat u samenwonen met iemand die ook werkt? Dan gelden er andere inkomensberekeningen en voorwaarden. Als dat het geval is, bespreken we dat met u.

U bent ondernemer

Voordat we de huurovereenkomst aangaan, vragen wij een kopie van uw legitimatiebewijs, een recent uittreksel uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel en een kopie van een recente aanslag Inkomstenbelasting.

U bent gepensioneerd of arbeidsongeschikt

Wij vragen een kopie van uw legitimatie en kopieën van documenten waarin u laat zien wat de jaarlijkse inkomsten of toelagen zijn.

Persoonlijk

Maatwerk op basis van uw
persoonlijke wensen.

Transparant

Korte lijnen en direct contact.

Tijdbesparend

U weet hoe het ervoor staat,
voor u erom vraagt.

Bekijk hier het huidige huur aanbod van Naber Vastgoedbeheer