Nieuwe Huurders

Objecten binnen het aanbod van Naber zijn voor korte of voor lange periode te huur. De objecten zijn veelal zowel direct als op korte termijn beschikbaar. Het aanbod wisselt, dus kijk vooral nog eens terug wanneer u niet direct uw ideale object heeft gevonden!

  • Een direct aanspreekpunt met korte lijnen
  • Snelle en goede afhandeling bij storingen en reparaties
  • Klantvriendelijke professionals bij storingen en reparaties
  • Alle huur gerelateerde zaken staan overzichtelijk in uw huurdersportaal

Huurvoorwaarden

Naber Vastgoedbeheer stelt huurvoorwaarden aan een kandidaat die geïnteresseerd is in een object. Als kandidaat ontvangt u een inschrijfformulier welke u volledig ingevuld en voorzien van de gevraagde stukken retour dient te sturen.

Voor woonhuisvesting vragen wij ter controle voor het aangaan van de huurovereenkomst veelal een kopie legitimatie/paspoort, werkgeversverklaring en kopie salarisstroken van de kandidaat. Is er sprake van tweeverdieners dan gelden ten aanzien van het tweede salaris andere inkomensberekeningen of voorwaarden. Dit is afhankelijk van de situatie en dit wordt dan ook apart bekeken.

Voor zelfstandigen vragen wij ter controle een recent uittreksel uit het handelsregister (Kamer van Koophandel) te overleggen en/of een kopie van de meest recente aanslag Inkomstenbelasting.

Indien u bent gepensioneerd vragen wij ter controle kopie├źn aan te leveren waaruit blijkt wat uw jaarlijkse inkomsten c.q. toelagen zijn.

Bij het aangaan van de huurovereenkomst is veelal sprake van een waarborgsom of bankgarantie. De waarborgsom en de eerste maandhuur dienen te zijn voldaan voor de sleuteloverdracht.

Persoonlijk

Maatwerk op basis van uw
persoonlijke wensen.

Transparant

Korte lijnen en direct contact.

Tijdbesparend

U weet hoe het ervoor staat,
voor u erom vraagt.

%


Woonruimte

%


Winkelruimte

%


Bedrijfsruimte

%


Opslagruimte

Partners

Woningaanbod
Bedrijfsaanbod