Pieter Vreedeplein Tilburg

Pieter Vreedeplein 89, 90 en 136, 5038 BW Tilburg
  • ca. 110m2
  • 2007
  • Verhuurd

In beheer sinds

Februari 2017

Functionaliteit

Woonruimte

Management

Administratief, Financieel, Commercieel, Technisch
Beschrijving

Deze hoogwaardig afgewerkte appartementen zijn gelegen op een A-locatie midden in het centrum van Tilburg. De aan het Pieter Vreedeplein gelegen woningen bevinden zich in een goed onderhouden complex dat het Tilburgse stadsleven combineert met een rustige leefomgeving.

De driekamerappartementen zijn optimaal geïsoleerd, voorzien van afgewerkte wanden en een nette vloerafwerking. De materiaalkeuzes binnen de appartementen stralen kwaliteit uit. De appartementen zijn tevens zeer gemakkelijk te bereiken voor mindervalide personen die de toegangsdeuren automatisch, middels knoppen en/of afstandsbediening, zelfstandig kunnen bedienen.

Geïnteresseerd naar de huurmogelijkheden van deze woningen? Stuur een korte motivatie naar verhuur@naber.nl , u ontvangt per mail de recente mogelijkheden.

Parkeren

Vanuit de Magazijnstraat bereikt u de ondergrondse parkeergarage van het Pieter Vreedeplein. Bewoners beschikken over een eigen parkeerplaats in het privé gedeelte van de parkeergarage. Bezoekers kunnen tegen betaling parkeren in dezelfde parkeergarage of op diverse plekken in de directe omgeving.

Huurprijs

€ 1175 (2018)

Servicekosten

€ 75, - (2018)

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen. Huurder dient zelf de nodige aansluitingen te verzorgen.

Oplevering

Beschikbaarheid in overleg.

Huurtermijn

Minimale huurtermijn van 12 maanden.