Qlubhouse

Tivolistraat 4-6, 5017 HP Tilburg
  • ca. 895m2
  • 2002
  • Deels beschikbaar

In beheer sinds

November 2017

Functionaliteit

Bedrijfsverzamelgebouw

Management

Administratief, Financieel, Commercieel, Technisch
Beschrijving

Creative dealmakers weten wat de kracht van samen kan bereiken. Een goede deal kent namelijk alleen maar winnaars! Qlubhouse voorziet in alle faciliteiten voor een optimale prestatie. De plek om precies die beoogde deal binnen te slepen. De ambiance om nieuwe interessante contacten aan uw netwerk toe te voegen. Een lekkere kop koffie op neutraal terrein. Een gezellig biertje om een overeenkomst te vieren. Een heerlijk ontbijt of lekkere lunch met verse ingrediënten als brandstof voor een productieve dag. Nieuwe gezichten om u heen in een sfeervolle, inspirerende omgeving. Indien gewenst helemaal afgesloten van derden.

Qlubhouse staat voor sparren, netwerken, brainstormen, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts…. You name it!

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden in huisvesting van uw organisatie? Stuur een korte motivatie naar verhuur@naber.nl, u ontvangt per mail de recente mogelijkheden.

Parkeren

Vanuit de Tivolistraat bereikt u het parkeerterrein aan zowel de voor- als achterzijde van het gebouw. Men treft hier voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe omgeving zijn diverse betaalde parkeergelegenheden.

Huurprijs

Huurprijs op aanvraag

Servicekosten

Een voorschot op de leveringen en diensten

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen, inclusief de servicekosten en BTW.

Oplevering

Per direct beschikbaar.

Huurtermijn

Termijn in overleg.