Villa Minoretti

Tivolistraat 2, 5017 HP Tilburg
  • ca. 494m2
  • 1929
  • Deels beschikbaar

In beheer sinds

November 2017

Functionaliteit

Bedrijfshuisvesting

Management

Administratief, Financieel, Commercieel, Technisch








Beschrijving

Minoretti betreft een schitterende kantoorvilla op een mooie locatie binnen het centrum van Tilburg. Het object telt in totaal 3 bouwlagen die elk op eigentijdse wijze zijn voorzien van authentieke details met een recente afwerking. Uitermate geschikt voor een financiële instellingen als accountant of bijvoorbeeld webdesigners/-bouwers, social media experts, fotograaf/video bedrijven alsmede DTP'ers.

Het kantoorobject is gelegen nabij de Spoorlaan. Nabij het centraal station en vlakbij de winkelkern van Tilburg. De Spoorlaan vormt de verbindingsader tussen de Ringbaan-West, het centrum van Tilburg, het centraal station en de Ringbaan-Oost en is zodoende uitermate goed ontsloten en bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met het eigen vervoer. Directe belendingen bestaan voornamelijk uit woonbestemmingen en kantoren.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden in huisvesting van uw organisatie? Stuur een korte motivatie naar verhuur@naber.nl, u ontvangt per mail de recente mogelijkheden.

Parkeren

Vanuit de Tivolistraat bereikt u de parkeervakken aan de voorzijde van het gebouw. Vanuit de Professor Dondersstraat bereikt u de parkeervakken aan de zijkant van het gebouw. Men treft in de directe omgeving diverse betaalde parkeergelegenheden.

Huurprijs

Huurprijs op aanvraag

Servicekosten

Een voorschot op de leveringen en diensten.

Huurbetaling

Per maand vooruit te voldoen, inclusief de servicekosten en BTW.

Oplevering

Beschikbaarheid in overleg. 

Huurtermijn

Termijn in overleg.